Nyheter/News

Sommar

2024-04-18 22:23
Sommar

SOMMAR!


Den 1 juni-31 augusti så är det igen full rulle och dagliga spännande händelser i verkstan. Detta är den mest intensiva tiden på året för Clay och Drop-in-drejningen är öppen dagligen mellan kl 15-17 för den som vill komma lite spontant till oss.


I sommarschemat hittar du Workshops med olika teman som att göra sin egen kruka med fat eller bygga spelet 3 i rad t ex .

.Du kan också komma för att Dreja & Äta, då har du ett bokat bord på Biergarten efteråt.


Vår butik är påfylld med mycket fint från flertalet olika keramiker. I år så är Stockholmsbaserade Suzzie Holler en av nykomlingarna med sina melerade koppar i porslinslera.


TIPS!

Något vi vill tipsa om är att man kan boka våra 2-timmar stunder två dagar efter varandra. På så sätt så kan man sätta ihop sin egna lilla mini- kurs. Fördelen med detta är att man kan beskicka (svarva av) undersidan på sina skålar och få en finare finnish. Allt med god hjälp och vägledning förstås.


Vi vill poängtera att man gärna dubbelkollar öppettider innan sitt besök hos oss, trots att vi har dagligen öppet under sommaren så kommer några enstaka dagar vara stängda pga personliga åtaganden. Vi uppdaterar alltid på hemsidan Clay.nu.


Vi på Clay hälsar er varmt välkomna till vårt härliga krukmakeri!

Camilla, Louise och Alex