Nyheter/News

Vår och sommar

2024-04-18 22:23
Vår och sommar

VÄRMEN ÅTERVÄNDER!

Under vårmånaderna så är krukmakeriet i full gång, allra mest på helgerna. Är du sugen på en intensiv-lektion i drejning såhär före sommaren, så har vi ngra platser kvar i helgkursen som går av stapeln 18-19/5. Ett tillfälle att hinna sitta många timmar vid drejskivan och riktigt öva på momenten och kunna utvecklas i drejningen.

Den 1 juni-31 augusti så blir det full rulle och dagliga händelser i verkstan. Detta är den mest intensiva tiden på året för Clay och Drop-in-drejningen är öppen dagligen mellan kl 15-17 för den som vill komma lite spontant till oss

Förutom detta så har i år gjort ett sommarschema där du hittar workshops med olika teman, drejningstillfällen med bokat bord på Biergarten efteråt och butiken är påfylld med mycket fint från flertalet olika keramiker.


TIPS!

Något vi vill tipsa om är att man kan boka våra 2-timmar stunder två dagar efter varandra. På så sätt så kan man sätta ihop sin egna lilla mini- kurs. Fördelen med detta är att man kan beskicka (svarva av) undersidan på sina skålar och få en finare finnish. Allt med god hjälp och vägledning förstås.


Vi på Clay hälsar er varmt välkomna till vårt härliga krukmakeri!

Camilla, Louise och Alex